05.11.2014 учні самоврядування на чолі з президентом Бутовою А.П., під керівництвом заступника директора з навчально – виховної роботи Гусак А.В. підготували і провели годину мужності «Герої нашої землі», присвячена вшануванню 70-ї річниці вигнання нацистських окупантів з України.

/Files/images/samovryaduvannya/urok_mujnost/1.JPG

Метою заходу є виховання в учнівської молоді патріотизму та поваги до історичної спадщини народу України, гордості за подвиги старшого покоління.

/Files/images/samovryaduvannya/urok_mujnost/3.JPG/Files/images/samovryaduvannya/urok_mujnost/5.JPG/Files/images/samovryaduvannya/urok_mujnost/4.JPG

Учні прочитали вірші, розказали про визначний день в історії України, розповіли про воїнів – переможців (Лягіна В.О., Ольшанського К.Ф., Хоменко В.К., Кобера О.П.), які проявили чудеса героїзму, стійкості, мужності, билися за кожен клаптик нашої рідної землі до останнього подиху, до останньої краплі крові.

/Files/images/samovryaduvannya/urok_mujnost/6.JPG/Files/images/samovryaduvannya/urok_mujnost/7.JPG/Files/images/samovryaduvannya/urok_mujnost/8.JPG

На завершення заходу учням було запропоновано переглянути фільми на тему війни.

Кiлькiсть переглядiв: 319