З метою пропаганди миру і толерантності, дотримання принципів гуманності, свободи, добра і поваги 19 вересня 2014 року під керівництвом заступника директора з НВихР Гусак А.В., практичного психолога Миник І.В. та з допомогою молодіжного активу учнів у Миколаївському професійному ліцеї сфери послуг відбувся «Форум-театр: Театр для діалогу» у рамках Всеукраїнської освітньої кампанії «Голуб миру».

/Files/images/samovryaduvannya/forum-teatr/1.JPG/Files/images/samovryaduvannya/forum-teatr/2.JPG

Сценічний спектакль який розробило учнівське самоуправління ліцею пропонував для розгляду соціальні проблеми сучасності: неповага до старшого покоління, байдужість, черствість, егоїзм тощо , а кожен персонаж виконував певну соціальну роль. Головним героєм учні обрали бабусю (у ролі жертви ситуації), і зобразили день із її життя, інші персонажі у ролі її оточення (сім'я, сучасна молодь та інші члени суспільства).

/Files/images/samovryaduvannya/forum-teatr/3.JPG/Files/images/samovryaduvannya/forum-teatr/4.JPG

Після дискусії глядачі стали акторами, які могли у будь-яку мить зупинити несправедливість на сцені і змінити хід подій, що відбувалися з бабусею протягом спектаклю, тим самим змінивши сумний фінал на позитивний.

/Files/images/samovryaduvannya/forum-teatr/5.jpg/Files/images/samovryaduvannya/forum-teatr/6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 314