Один з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери звичайно ж завжди був і залишається улюблений нами ще зі шкільних часів - День вчителя.

Чудова професія вчителя знайшла своє визнання не тільки в наших серцях. Починаючи з 1994-го року це особливе професійне свято - День вчителя, було визнано і на міжнародному рівні. Всесвітня організація з питань освіти, науки і культури - ЮНЕСКО, внесла цей День в список офіційно затверджених міжнародних свят, важливість яких невід’ємно підкреслюється для всіх національностей і культур нашої планети і відзначається, за даними проекту DilovaMova.com, щорічно. Незалежна Україна День працівників освіти відзначає згідно зі своїм новим законодавством традиційно, в першу неділю жовтня (Указ Президента України від 11-го вересня 1994-го року № 513/93 про «День працівників освіти»).

Підтримуючи цю добру традицію, в професійне свято працівників освітньої системи - День вчителя, ми учні ліцею поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх вчителів та педагогів.

Рідні наші викладачі та майстри! Бажаємо Вам міцного і непохитного здоров’я, трепетного ставлення ваших учнів і найкращих успіхів! Зі святом вчителя Вас!

/Files/images/samovryaduvannya/den_vchitelya/0.gif

Для педколективу в ліцеї було проведено концерт, який підготували і провели учні самоврядування під керівництвом заступника директора з навчально - виховної роботи Гусак А.В.

/Files/images/samovryaduvannya/den_vchitelya/1.JPG/Files/images/samovryaduvannya/den_vchitelya/2.JPG

Для викладачів, майстрів звучали вірші, пісні та святкове привітання президента ліцею Альони Бутової. Пісня у виконанні Анастасії Швед жодного гостя не залишила байдужим. Святкова сцена була прикрашена газетами-привітаннями наших учнів.

/Files/images/samovryaduvannya/den_vchitelya/3.JPG/Files/images/samovryaduvannya/den_vchitelya/5.JPG/Files/images/samovryaduvannya/den_vchitelya/4.JPG/Files/images/samovryaduvannya/den_vchitelya/7.JPG/Files/images/samovryaduvannya/den_vchitelya/9.JPG/Files/images/samovryaduvannya/den_vchitelya/11.JPG/Files/images/samovryaduvannya/den_vchitelya/13.JPGДодати зображення

Кiлькiсть переглядiв: 421