13 вересня відбулося святкування 225 Дня народження нашого рідного міста. У цьому грандіозному святі приймали участь наші учні.

/Files/images/samovryaduvannya/den_narodjennya_msta_mikolava/1.jpg

Відгукнувшись на прохання міських діячів та організацій про допомогу у проведенні заходів, учні брали участь у параді наречених, вечірній розважальній програмі-атракції «Коли місто засинає» у Культурно-ігровому комплексі «Дитяче містечко «Казка»».

/Files/images/samovryaduvannya/den_narodjennya_msta_mikolava/2.jpg/Files/images/samovryaduvannya/den_narodjennya_msta_mikolava/3.JPG

Наші дівчата були і нареченими, і живими скульптурами. Ми могли впізнати «Мальвіну», «Стюардесу», «Лісну мавку», «Україночку», «Монахиню».

/Files/images/samovryaduvannya/den_narodjennya_msta_mikolava/8.JPG/Files/images/samovryaduvannya/den_narodjennya_msta_mikolava/9.JPG/Files/images/samovryaduvannya/den_narodjennya_msta_mikolava/10.JPG/Files/images/samovryaduvannya/den_narodjennya_msta_mikolava/12.JPG/Files/images/samovryaduvannya/den_narodjennya_msta_mikolava/13.JPG

Гончаренко Альоні вдалось приміряти на себе роль справжньої професійної актриси театру, виконуючи роль першої леді в історії міста Миколаєва – Катерини ІІ. Вона не тільки знаходилась на сценічному подіумі зі справжніми акторами, а й прийняла участь у зйомках передачі новин на міському телебаченні.

/Files/images/samovryaduvannya/den_narodjennya_msta_mikolava/4.JPG/Files/images/samovryaduvannya/den_narodjennya_msta_mikolava/6.JPG

Надзвичайний номер східного танцю продемонстрував наш учень Юрій Шойко, всіх здивувавши танцем живота.

/Files/images/samovryaduvannya/den_narodjennya_msta_mikolava/15.jpg

День Миколаєва пройшов дивовижно, наші учні отримали неймовірну кількість позитивних емоцій, познайомились з творчими діячами міста, а також допомогли у проведенні заходів міського значення.

/Files/images/samovryaduvannya/den_narodjennya_msta_mikolava/14.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 351