70-річчя визволення Миколаївщини від фашистських загарбників

2014-03-31

З 25.03 по 28.03. 2014 року в МПЛСП проводилась низка заходів приурочених 70-річчю визволення міста Миколаєва та Миколаївської області від німецько-фашистських загарбників: години мужності «Є пам'ять,якій не буде кінця», «Тільки пам'ять не сивіє!», «Вічна пам'ять героям визволителям», «Визволення Миколаївщини від фашистських загарбників»; виставка літератури «Честь і шана живим ! Вічна слава загиблим!»; конкурс стіннівок присвячених визволенню Миколаєва та Миколаївської області від фашистських загарбників; екскурсія місцями історичних подій з елементами флеш-мобу «Білий голуб в моєму місті».

/Files/images/novini/70-rchchya_vizvolennya/P1160553.JPG

Метою заходів є знайомство молодого покоління з героїчними сторінками нашої країни, нашого міста, з долями героїв; формування в учнів почуттів патріотизму, гордості за своїх співвітчизників, їх героїчного минулого; виховання любові до рідного краю та своєї Батьківщини.

/Files/images/novini/70-rchchya_vizvolennya/P1160562.JPG

Молоде покоління, не так гостро відчуває біль утрат, недоспані ночі, голодні дні, віру в майбутнє та радість давно очікуваної перемоги. Тому обов’язок вчителів розповісти всю правду про далекі часи війни, про мужність та відвагу солдатів і донести до кожного учня, що тільки знання та щира пам'ять про минуле допоможе зберегти кожному власну гідність, допоможе досягти нових перемог.

/Files/images/novini/70-rchchya_vizvolennya/P1160604.JPG

Переглянути в Галереї

Кiлькiсть переглядiв: 237