Літературна зустріч «Стежкою Т.Г. Шевченка»

2014-03-11

05.03.2014 року в ліцеї відбулась літературна зустріч «Стежкою Т.Г. Шевченка». Захід підготували і провели представники учнівського самоврядування на чолі з президентом Бороховою Н.Д. і віце – президентом Андрущак А.А., під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Гусак А.В.

Даний виховний захід був даниною поваги нашому співвітчизнику, що прославив Україну на весь світ, як країну, яка має дійсно видатних та талановитих людей. Присутні в залі учні та педагогічний колектив ліцею поринули у світ історії, літератури та біографії Т.Г.Шевченка, згадали про велич слова, про ширину багатогранність і мелодійність рідної мови. Багато творів Т.Г.Шевченка наштовхують нас на роздуми про сенс життя і якості людських відносин. Багато філософських думок, емоцій і спогадів подарував нам письменник, художник, скульптор - Великий Кобзар , а разом з ним і організатори літературної зустрічі – учнівське самоврядування.

/Files/images/novini/lteraturna_zustrch/Шевченко 2014 коллаж (2).jpg

Представником від кожної групи читались улюблені вірші Шевченка, кожний читець старався прочитати вірш виразно, чуттєво, патріотично. Хочеться відмітити виконання вірша «Лілея» ученицею 10а групи Лашкул Віолеттою, яка не залишила жодного з присутніх у залі байдужими. Вкінці заходу була проведена літературна вікторина «Чи знаємо ми Т.Г.Шевченка?» Ми можемо з гордістю сказати: «Ми знаємо, любимо і шануємо безсмертного Кобзаря».

Приклад життя цієї людини надихає, зміцнює дух патріотизму і вселяє гордість за свою Батьківщину, підкреслює силу українського народу в єдності.

Кiлькiсть переглядiв: 177