«Клініка, дружня до молоді»

2014-02-28

20.02.2014 року у відділенні медико-соціальної допомоги підліткам та молоді груп ризику «Клініка, дружня до молоді» відбулась зустріч учнів 10 групи, майстрів виробничого навчання Миколаївського ліцею сфери послуг з лікарем-урологом Смерницьким В.С.

/Files/images/novini/klnka_drujnya_do_molod/DSC_0214.jpg

Володимир Сергійович розповів, які саме послуги може отримати клієнт, який звернувся по допомогу в клініку. Перш за все, кожного тут очікує ввічливість та чуйність, багато друкованих матеріалів з профілактики, здорового способу життя та «що робити, якщо…». Все можливе лікування клініка надає безкоштовно. Якщо з якихось об’єктивних причин проведення лікування або обстеження неможливе безпосередньо в клініці, то клієнта передають відповідному фахівцю, але продовжують дбайливо слідкувати за його історією, готові в будь-яку мить прийти йому на допомогу. Тут приймають психолог, дерматовенеролог, уролог, гінеколог, представник соціальної служби, терапевт і надають за необхідністю юридичну допомогу. Детальніше розповів про захворювання нирок, про симптоми, наслідки та попередження небажаних хвороб.

/Files/images/novini/klnka_drujnya_do_molod/DSC_0225.jpg

Учні із захопленням слухали доповідь лікаря, задавали питання.

Такі зустрічі дуже корисні, вони виховують у молодого покоління бажання дотримуватися здорового способу життя, відповідально ставитися до свого здоров’я, своєчасно обстежуватися і лікуватися, щоб мати здорове потомство і щасливу сім’ю.

/Files/images/novini/klnka_drujnya_do_molod/DSC_0223.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 226