«Тарас Шевченко – поет, письменник, художник»

2014-02-21

19 лютого 2014 року в ліцеї відбувся літературний вечір «Тарас Шевченко – поет, письменник, художник ». Гостями заходу були творчі люди Гальченко Лариса Володимирівна завідувач відділом масової роботи обласної юнацької бібліотеки та Марущак Віра Іванівна Член Національної спілки письменників України. Лариса Володимирівна розповіла про непростий життєвий шлях Тараса Шевченка, зачитала вірші про кохання поета. Віра Іванівна розкрила цікаві сторінки із життя наших земляків які є лауреатами премії імені Т.Шевченка Миколи Вінграновського, Олександра Сизоненко, Леоніда Вишеславського , Дмитра Кремнь. Письменниця познайомила учнів зі своєю творчістю, з оповіданням «Рушники» яке дуже зворушило всіх присутніх. Вкінці літературного вечора учні прочитали свої улюблені вірші Великого поета.

/Files/images/novini/taras__shevchenko/P1160057.JPG

Відгуки учнів групи 5-5а з професій «Адміністратор. Агент з організації туризму» :

Дякую за цікаву та інтелектуальну зустріч з письменницею Марущак В.І. Чудово, що наш ліцей надав можливість познайомитись та поспілкуватись з творчою особистістю Миколаєва. Ми повинні знати не тільки визначні місця але і знаменитих людей, які проживають в нашому місті та області.

/Files/images/novini/taras__shevchenko/P1160064.JPG

Віра Іванівна зачитала нам своє оповідання «Рушники». Воно близько прилягло до душі.

/Files/images/novini/taras__shevchenko/P1160076.JPG

Віра Іванівна – наша землячка і талановита письменниця. Не дивлячись на те, що зустріч була після четвертої пари і учні були втомлені усі захоплено слухали і ніхто нікуди не поспішав.

/Files/images/novini/taras__shevchenko/P1160079.JPG

Дуже швидко промайнув час. Ми більше дізнались про творчість і життя Великого Кобзаря. Почули вірші які є в збірках, але не так знанні народом, як ті що дуже відомі. Дякуємо за цікавий літературний вечір!

Кiлькiсть переглядiв: 222