Всеукраїнська наукова – практична конференція

2013-12-16

3 грудня 2013 року в КНУКіМ відбулася Всеукраїнська наукова – практична конференція на тему: «Перспективи розвитку туризму на Миколаївщині». Метою конференції було стимулювання наукових і прикладних досліджень у галузі туризму в сучасних умовах розвитку, визначення перспективних напрямів застосування їх в науці та практиці, обмін науковою інформацією і практичними здобутками в цій галузі, заохочення молоді до наукового пошуку.

/Files/images/novini/vseukranska_naukova/1111.jpg

На конференції були присутні представники туристичних фірм, облдержадміністрації, викладачі та студенти навчальних закладів м.Миколаєва.

Группа 5-5а приймала активну участь у конференції та в секційних засіданнях. Кожен мав змогу вислухати учасників конференції, задати питання, які стосуються розвитку туристичної сфери на Миколаївщині. На секційних засідання учні дізналися багато інформації стосовно туризму і всіх факторів, які впливають на нього. Учасники презентували туристичні продукти, які були досить цікавими.

/Files/images/novini/vseukranska_naukova/2222.jpg

На засіданні виступала і Панченя Наталя Юріївна, майстер виробничого навчання . В її виступі було чітко викладена інформація, щодо методики навчання в нашому ліцеї з професії «Агент з організації туризму» та презентовано розробку туристичного маршруту учнів минулого випуску.

/Files/images/novini/vseukranska_naukova/3333.jpg

Загалом, побувавши на конференції, стало більш зрозуміло, що туризм, як галузь можна розвивати в Миколаївській області, тим більше що для цього є всі необхідні ресурси, але потрібні інвестиції та компетентні туристичні працівники.

Кiлькiсть переглядiв: 210