Благодійна акція «Серце до серця»

2013-12-20

В МПЛСП з 03.12.2013 – 16.12.2013 стартувала благодійна акція «Серце до серця», ініціатором якої виступила голова профспілки Краюшкіна Н.І. На зібрані кошти було придбано новорічні подарунки хворим дітям онкологічного відділення Миколаївської обласної дитячої лікарні.

/Files/images/novini/sertse_do_sertsya/1.jpg

19 грудня, саме в день Святого Миколая, члени учнівського самоврядування з концертною програмою, солодощами та подарунками, які виготовили учні 10 групи своїми руками, поїхали до лікарні щоб підняти настрій дітям.

/Files/images/novini/sertse_do_sertsya/2.jpg

Зустріч була дуже чуттєва. Деякі діти нас зустріли в інвалідних колясках, деякі не змогли вийти зі своїх кімнат та слухали концерт лежачі у ліжку… Миколай для них не лише святий, який приносить подарунки, але і чарівник, який може вилікувати від хвороби. Найчастіше що просять діти, котрі перебувають у лікарні, "Миколаю, подаруй мені здоров’я".

/Files/images/novini/sertse_do_sertsya/3.jpg

Сподіваємося, що всі вони одужають найближчим часом та знов почнуть посміхатися своїм рідним. Хай збудеться їх мрія! Хай відбудеться чудо! Дякуємо всім за участь в добродійній акції.

Кiлькiсть переглядiв: 258