Місячник знань правил пожежної безпеки життєдіяльності

2013-11-18

В Миколаївському професійному ліцеї сфери послуг проходив «Місячник знань правил пожежної безпеки життєдіяльності»

Мета місячника: активізація профілактичної роботи щодо попередження загибелі та травмування учнів.

/Files/images/novini/msyachnik_znan_pb/1.jpg

13.11.2013 р. в кабінеті «Охорона праці» провели виховний захід на тему «Причини виникнення пожеж та засоби боротьби з ними»

Відповідальними за проведення виховного заходу заступник директора з навчально-виховної роботи – Гусак А.В. та інженер з охорони праці – Нураєва Г.І.

/Files/images/novini/msyachnik_znan_pb/3.jpg

На виховний захід запросили працівника підрозділу ДСНС – Русавського Олександра Ігоревича.

Підготували та провели виховний захід разом з учнями 9-А групи майстри виробничого навчання – Ковальчук Ю.В. та Федоренко Н.Л.

/Files/images/novini/msyachnik_znan_pb/2.jpg

Ціль виховного заходу: «Причини виникнення пожеж та засоби боротьби з ними, а саме розширити знання учнів про причини пожеж, засоби пожежогасіння, а також виховання у учнів бережливого ставлення до свого життя і здоров’я, та до життя оточуючих.

Учні дуже уважно слухали розповідь про причини виникнення пожеж та його наслідки. З великою цікавістю учні спілкувались з працівником підрозділу ДСНС про роботу рятівників з ліквідації надзвичайних ситуацій. Яких правил слід дотримуватись, якщо вже так трапилось, що виникла пожежа.

/Files/images/novini/msyachnik_znan_pb/4.jpg

З усього почутого учні зробили висновок: пожежу легше попередити, ніж загасити. Для цього у повсякденному житті необхідно додержуватися правил пожежної безпеки.

Кiлькiсть переглядiв: 220