Місячник безпеки дорожнього руху “Увага! Діти на дорозі!

2017-09-26

Щороку в ліцеї проводиться місячник “Увага! Діти на дорозі!”. В рамках цього місячника в закладі проходять профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху відповідно до плану. Головною метою місячника є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.

/Files/images/novini/2017_god/msyachnik_bezpeki/01.jpg

За час літніх канікул учні відвикли від інтенсивного руху і, звичайно, підзабули правила безпечної поведінки на дорогах. Тому їм необхідно постійно нагадувати прості і загальновідомі речі з основ безпеки життєдіяльності.

20 вересня 2017 року на території Миколаївського професійного ліцею сфери послуг було проведено виховний захід з учнями ліцею на тему: «Єдиний урок з правил дорожнього руху, правил користування громадським транспортом». Мета: поглибити знання учнів з правил дорожнього руху; продовжити формування уяви ліцеїстів про безпеку дорожнього руху під час пересування по вулицям та дорогам; закріпити навички виконання основних правил руху з метою попередження дитячого травматизму. Інспектор зв’язків з громадськістю УПП в м. Миколаєві лейтенант поліції Рябокінь Юлія Геннадіївна надала учням важливу інформацію з проблем запобігання травмування та загибелі дітей на дорогах, нагадала правила безпеки пішоходів, пасажирів та велосипедистів, наголосила на правильності поводження на проїжджій частині та обов’язковості у дотриманні правил Дорожнього руху.

/Files/images/novini/2017_god/msyachnik_bezpeki/02.jpg

Учні із захопленням включились у співбесіду, відповідали на запитання, слухали доречні поради і зробили відповідні висновки – обіцяли бути зразковими пішоходами, пасажирами та велосипедистами, завжди дотримуватись правил Дорожнього руху; бути здоровими та щасливими.

Цей виховний захід стане ще однією сходинкою у підвищенні знань ПДР, сприятиме зниженню рівня дитячого дорожнього травматизму.

Кiлькiсть переглядiв: 401