Перші кроки

2017-09-08

Першого вересня учні групи 5 Миколаївського професійного ліцею сфери послуг провели оглядову пішохідно-автобусну екскурсію для учнів 2-го класу 7-ої школи інтернат.

/Files/images/novini/2017_god/persh_kroki/2.jpg/Files/images/novini/2017_god/persh_kroki/3.jpg

Підготували та провели екскурсію учні, що одержують освіту за спеціальністю «Адміністратор. Агент з організації туризму» - Варлашкіна Тетяна та Петренко Марія.

/Files/images/novini/2017_god/persh_kroki/4.jpg/Files/images/novini/2017_god/persh_kroki/5.jpg

Дівчата-екскурсоводи розповідали загальну історію міста та вказували на видатні місця. Прибувши на Флотський бульвар розпочалась пішохідна частина маршруту, де екскурсоводи розповідали самі цікаві історії нашого краю, про видатних людей: хто такий адмірал Макаров С.О., яку роль відіграв для нашого міста Фалєєв М.Л. та Потьомкін Г.О., що раніше було на місці пам’ятника десантникам Ольшанського.

/Files/images/novini/2017_god/persh_kroki/6.jpg/Files/images/novini/2017_god/persh_kroki/7.jpg

На екскурсії були присутні вихователі учнів, представник від туристичної фірми та учні групи 5 Миколаївського професійного ліцею сфери послуг.

/Files/images/novini/2017_god/persh_kroki/8.jpg

В день знань маленькі друзі отримали цікаву інформацію про наше місто Миколаїв, а учні з професії «Адміністратор. Агент з організації туризму» закріпили свої вміння працювати з аудиторією та дізнались про специфічні особливості роботи з дітьми.

Кiлькiсть переглядiв: 346