Свято першого дзвоника

2017-09-04

1 вересня – не просто початок осені…Для мільйонів учнів, їх батьків, а також для педагогів це справжнє свято – День знань! У цей день у нашому ліцеї завжди голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання, розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень!

/Files/images/novini/2017_god/svyato_pershogo_dzvonika/1.jpg

Директор ліцею Сергієнко В.Й. привітав учнів та педагогічний колектив ліцею з початком навчання та побажав усім натхнення, успіхів та цілеспрямованості.

/Files/images/novini/2017_god/svyato_pershogo_dzvonika/2.jpg

Аби розділити радість свята з ліцейною родиною на урочисту лінійку завітали почесні гості: Онищенко Л.М., заступник голови обкому профспілки; Філін В.М., директор туристичної фірми; представники компанії «Estel», Максимова М.П., власниця перукарського салону «Браво». З найкращими побажаннями звернулися до учнів Краюшкіна Н.І., голова профспілки ліцею та президент самоврядування ліцею Караманова Г. У цей день всі бажали учням успіху у підкоренні вершин, невичерпного завзяття та висловили надію, що учні у майбутньому стануть висококваліфікованими робітниками, що працюватимуть на благо рідної Батьківщини.

/Files/images/novini/2017_god/svyato_pershogo_dzvonika/3.jpg/Files/images/novini/2017_god/svyato_pershogo_dzvonika/4_.jpg/Files/images/novini/2017_god/svyato_pershogo_dzvonika/5_.jpg

На початку кожного начального року за традицією нашого ліцею цінними подарунками та почесними грамотами було нагороджено: учнів за високі досягнення в оволодінні професією, зразкову поведінку та активну участь у громадському житті ліцею; майстрів виробничого навчання та їх групи, за перемогу в рейтингу діяльності навчально-виробничих груп.

/Files/images/novini/2017_god/svyato_pershogo_dzvonika/7_.jpg/Files/images/novini/2017_god/svyato_pershogo_dzvonika/8.jpg

Родзинкою свята стала демонстрація колекції одягу, зачісок та макіяжу, над створенням яких працювали наші талановиті учні під керівництвом досвідчених майстрів виробничого навчання. А завершилося перше у цьому році свято під звуки запальної пісні «Це моя земля» у виконанні Колодєєвої А.

/Files/images/novini/2017_god/svyato_pershogo_dzvonika/9.jpg/Files/images/novini/2017_god/svyato_pershogo_dzvonika/10.jpg

Продзвенів перший дзвоник осені 2017, який дав старт новим успіхам і перемогам!

/Files/images/novini/2017_god/svyato_pershogo_dzvonika/11.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 339