День відкритих дверей

2017-05-18

11 травня в ліцеї пройшов святковий захід «Молодість, професіоналізм, талант». Свято було присвячено світу професій, за якими навчаються учні ліцею. Кожна група презентувала свою професію, учні доводили, що зробили правильний вибір, що їх професія найкраща і найкорисніша у світі. Перукарі та кравці створили креативні образи, а адмістратори представили колекцію ділового одягу, туристи - екскурсію «Миколаїв – місто зі славетним минулим».

/Files/photogallery/958/DSC_5380.jpg

Учні самоврядування під керівництвом Василіна Валерія Вікторовича створили та представили відеофільм про тиждень професій, який відбувся з 11 по13 квітня. Після перегляду відеофільму пройшла урочиста церемонія закриття конкурсу професійної майстерності « Кращий за професією - 2017». Учні які посіли призові місця, отримали грамоти, а перші місця ще і грошові нагороди.

/Files/photogallery/958/DSC_5436.jpg

Вибір професії – складний відповідальний крок у житті кожної людини. Головне за покликом серця обрати свою професію, яка б відповідала інтересам, темпераменту, характеру, щоб приносила задоволення людині і користь суспільству.

Перейти до галереї

Кiлькiсть переглядiв: 403