Благодійні акції

2017-05-03

Учні та педпрацівники нашого ліцею небайдужі до чужих проблем, тому активно приймають участь в різноманітних благодійних акціях. Протягом року учні з професії «Перукар (перукар – модельєр)» допомагали дітям з особливими потребами, виконували різні дитячі юнацькі стрижки та зачіски в Миколаївських спеціальних загальноосвітніх школах – інтернатах.

/Files/images/novini/2017_god/blagodyn_akts/4.jpg

В квітні відвідали малюків, які заходяться в дитячому будинку «Червоне сонечко», подарували речі, іграшки. Діти радо приймали нас. Обділені батьківською любов’ю, вони прагнуть уваги і тепла. Під час спілкування з такими особливими дітьми розумієш, що кожна дитина – особистість з відкритою, щирою, доброю душею. Учні груп 12а та 7а разом з майстрами виробничого навчання Федоренкою Н.Л. та Романовою О.О. зробили стрижки, заплели дівчаткам косички, погралися в різноманітні ігри.

/Files/images/novini/2017_god/blagodyn_akts/2.jpg/Files/images/novini/2017_god/blagodyn_akts/3.jpg/Files/images/novini/2017_god/blagodyn_akts/6.jpg/Files/images/novini/2017_god/blagodyn_akts/7.jpg/Files/images/novini/2017_god/blagodyn_akts/9.jpg/Files/images/novini/2017_god/blagodyn_akts/13.jpg

Після таких зустрічей заряджаєшся позитивними емоціями, світишся щастям і посміхаєшся.

Кiлькiсть переглядiв: 353