Літературна зустріч «Стежкою Т.Г.Шевченка»

2017-03-10

Для багатьох поколінь українців – постать Т.Г.Шевченка така значуща, що ми розуміємо – він завжди з нами, в нас.

/Files/images/novini/2017_god/lteraturna_zustrch/1.jpg/Files/images/novini/2017_god/lteraturna_zustrch/2.jpg

Всі його ми батьком звемо, Так від роду і до роду: Кожний вірш свій і поему Він присвячував народу. Він любив усе прекрасне Все ненавидів потворне, — І його ім’я — незгасне, Світлий образ — неповторний. Чисту матір і дитину Він прославив серцем чистим, Всю осяяв Україну – Поглядом він променистим.– Ось чому в сім’ї великій, У цвіту садів прекрасних Буде жити він вовіки, Як безсмертний наш сучасник.

9 березня до актової зали ліцею поспішали викладачі, майстри виробничого навчання, учні на чергову літературну зустріч, присвячену видатному українському діячу - Т.Г.Шевченку.

Літературну зустріч «Стежкою Т.Г.Шевченка» підготували і провели представники учнівського самоврядування Караманова Аня, Кіпніс Маша, Малахова Настя під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Гусак А.В. Дуже вдало було підібрано матеріал та слайди про життя та творчість Великого Кобзаря.

Виховна година дала змогу учням глибше познайомитися із життям та творчістю великого українського поета, письменника, художника Т. Г. Шевченка. Кожна група ліцею готувалась до цієї зустрічі, представник від групи і з любов’ю декламував вірш великого Кобзаря.

/Files/images/novini/2017_god/lteraturna_zustrch/3.jpg/Files/images/novini/2017_god/lteraturna_zustrch/4.jpg/Files/images/novini/2017_god/lteraturna_zustrch/5.jpg/Files/images/novini/2017_god/lteraturna_zustrch/6.jpg/Files/images/novini/2017_god/lteraturna_zustrch/7.jpg

Ми шануємо геніального українського поета, художника, борця за волю народу і завжди будемо пам’ятати його заповіти.

/Files/images/novini/2017_god/lteraturna_zustrch/8.jpg

І мене в сім’ї великій
В сім’ї вольній, новій
Не забудуть пом’янути
Незлим тихим словом

Тарасе, наш Кобзарю, всюди
Приходиш нині ти, як свій,
Тебе вітають щиро люди
На всій Україні моїй

Кiлькiсть переглядiв: 331