Профілактична робота з запобігання правопорушень та злочинності серед учнівської молоді

2013-11-25

З метою профілактичної роботи з запобігання правопорушень та злочинності серед дітей та учнівської молоді завітали до МПЛСП 21 листопада 2013року, співпрацівники Заводської кримінальної міліції у справах дітей – уповноважені Ципко Євгенія Леонідівна та Ворона Дмитро Дмитрович.

/Files/images/novini/proflaktichna_robota_z_zapobgannya_pravoporushen/P1140825.JPG/Files/images/novini/proflaktichna_robota_z_zapobgannya_pravoporushen/P1140827.JPG

Дмитро Дмитрович розповів про негативний вплив на молодий організм наркотичних засобів, паління, розпивання спиртних напоїв, навчав учнів як не потрапити «на гачок» спокуси та попередив про відповідальність. Під час обговорення звернув увагу учнів, що людям які починають палити, випивати алкогольні напої, приймати наркотичні засоби, потім нелегко позбутися цих згубних звичок.

/Files/images/novini/proflaktichna_robota_z_zapobgannya_pravoporushen/P1140832.JPG/Files/images/novini/proflaktichna_robota_z_zapobgannya_pravoporushen/P1140836.JPG

Євгенія Леонідівна розповіла про телефонних шахраїв і попередила щоб учні та їх батьки не поспішали розставатись зі своїми заощадженнями, ретельно перевіряли отриману інформацію та у разі будь-якої підозри звертались до територіальних підрозділів міліції або за телефоном «102».

Уповноважені Ципко Є.Л. та Ворона Д.Д. роз’яснили різницю між правопорушенням та злочинністю, навели приклади, розповіли про юридичну відповідальність за протиправну діяльність. Звернули увагу учнів, що кожне правопорушення (навіть незначне) заноситься в електронну базу данних України і залишається плямою на все життя.

/Files/images/novini/proflaktichna_robota_z_zapobgannya_pravoporushen/P1140838.JPG/Files/images/novini/proflaktichna_robota_z_zapobgannya_pravoporushen/P1140858.JPG

Учні були зацікавлені, небайдужі, не соромилися ставити запитання.

Представники міліції побажали учням успіхів у навчанні та закликали берегти своє здоров’я змолоду та не робити невиправних помилок у житті.

Кiлькiсть переглядiв: 259