День захисника України

2016-10-18

Щороку 14 жовтня, коли святкується Покрова Пресвятої Богородиці, український народ відзначає державне свято - День захисника України.

До свята готувалися заздалегідь викладачі, майстри виробничого навчання і учні. В фойє ліцею проходив конкурс стіннівок. І місце зайняли учениці Кіпніс Марія (група 12а) та Коцара Анастасія (група 15а), ІІ – Павлунь Анастасія (група 1), ІІІ – Рукавиця Світлана (група 14а).

/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/1.jpg/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/2.jpg

В бібліотеці діє виставка витинанок «Рідна Україна» (роботи учнів з гуртка «Ардеко»); оформлена книжкова виставка до Дня захисника України.

/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/3.jpg/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/4.jpg

12 жовтня на уроки мужності в ліцей завітали шанобливі люди – це захисники вітчизни різних поколінь: український актор, режисер, потомственний козак, генерал Євтушенко Микола Андрійович;

/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/5.jpg/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/6.jpg/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/7.jpg/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/8.jpg/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/9.jpg

підполковник запасу Дорієнко Володимир Миколайович, який багато років працює в нашому ліцеї викладачем;

/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/10.jpg

/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/11.jpg

воїн АТО Зубенко Роман Викторович, який в першу чергу висловив вдячність та глибоку повагу усім хто своїми справами долучився до захисту України.

/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/12.jpg/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/15.jpg/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/16.jpg/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/17.jpg

Усі присутні вшанували пам'ять загиблих захисників усіх поколінь хвилиною мовчання.

Зустрічі учнів з цікавими людьми - завжди цікаві по змісту та корисні за інформацією, бо хтось вчиться на власних помилках, а хтось вбирає мудрість у інших, вже досвідчених людей. Учні з великим інтересом слухали розповіді гостей, задавали питання, вкінці заходу подякували та запросили ще до спілкування.

Учні ліцею взяли активну участь в благодійній акції «Зігрій солдата». Теплі речі, сувеніри своїми руками, листи небайдужі учні передали нашим воїнам.

/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/18.jpg

14 жовтня учні разом з викладачами взяли участь в міському заході та поклали квіти до меморіального комплексу на честь героїв – десантників загону К.Ф.Ольшанського.

/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/19.JPG/Files/images/novini/2016_god/den_zahisnika_ukrani/20.JPG

Учні самоврядування Коваль Сніжана та Андрейчик Олександра зібрали цікавий матеріал, створили слайд шоу «Героїв треба знати в обличчя» та 13 жовтня в фойє ліцею продемонстрували педколективу та учням.

Презентація День захисника України

Щиро бажаємо Вам, шановні воїни та ветерани, міцного здоров’я, довгих років мирного життя, уваги й турботи рідних і близьких, творчої наснаги і успіхів в нелегкій праці захисника України.

Ми вітаємо всіх захисників нашої Вітчизни! Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров’я і щастя! Мирного неба і смачного хліба!

Зі святом Вас дорогі наші захисники!

Кiлькiсть переглядiв: 348