3-й Всеукраїнський табір World Camp

2016-05-10

«Зміни Україну життям заради інших!»

З 24 по 28 квітня у м.Києві в приміщенні Будинку Офіцерів відбувся 3-й Всеукраїнський табір World Camp «Зміни Україну життям заради інших!». Активну участь у заході взяла учениця нашого ліцею Гукова Карина.

Захід проходив чотири дні та був досить емоційно насиченим і корисним, залишив хороші спогади.

/Files/images/novini/2016_god/vseukranskiy_tabr_World_Camp/3Zfl79hI8HU.jpg

Кожного ранку та вечора для учасників заходу виступали хор «Грасіос» та гурт «Вітіс», а також «….start» - позитивні люди у кольорових футболках, які запалювали оточуючих своєю енергією.

/Files/images/novini/2016_god/vseukranskiy_tabr_World_Camp/8_X86J8l1P0.jpg

Щодня учасники мали змогу відвідувати лекції відомих та успішних людей, які розповідали про своє життя, про ті труднощі, які вони змогли подолати та досягти великих успіхів, взяти великі вершини. Найбільше запам’яталися такі теми лекцій: «Контролюйте бажання», «Змініть свої думки», «Треба спілкуватись» тощо.

/Files/images/novini/2016_god/vseukranskiy_tabr_World_Camp/kOcGBUTcegk.jpg

Багато цікавого дізналися учасники табору завдяки добре організованому, насиченому відпочину після лекцій. Відвідали виставу музичного театру хору «Грасіос» «Пасхальну Кантату» та Меморіальний музей пам’яті Голодомору 32-33 років, дивились фільм, читали книги в яких занесені причини хвороб (9 областей), для вшанування пам’яті померлих дзвонили в дзвін. Також мали змогу переглянути індійський танець та бойовий танець Теквандо.

/Files/images/novini/2016_god/vseukranskiy_tabr_World_Camp/RFyzERqqBkQ.jpg

Кожен день відкривав для учасників заходу щось нове. Відвідували академії на вибір, Карина обрала академію самооборони, де навчилась декільком прийомам захисту, була на вивчені корейської мови, вчились вітатись та писати своє ім’я корейською мовою. Відвідала академію Іміджу та стилю, де розглядали фільм про вивчення жестів тощо.

/Files/images/novini/2016_god/vseukranskiy_tabr_World_Camp/ueGqMB5z9H4.jpg

Безсумнівно, такі заходи корисні для молоді, вони надихають до правильних думок та дій – «Зміни Україну життям заради інших!».

Кiлькiсть переглядiв: 300