Благодійна акція «Серце до серця»

2016-04-25

24 квітня 2016 року у м. Миколаєві пройшла благодійна акція, що мала назву «Серце до серця». Акція є зареєстрованою в Україні і проходить кожного року з 04 по 24 квітня. Допомагають організовувати збір коштів добровільні волонтери, а саме учні вищих та спеціалізованих закладів. Метою акції є допомога дитячим лікарням різного напрямку та закупівля обладнання для медичних закладів.

/Files/images/novini/2016_god/sertse_do_sertsya/rBp8jvUmVtg.jpg

Учні Миколаївського професійного ліцею сфери послуг також взяли участь в акції і стали волонтерами для закупівлі обладнання в реанімаційне відділення в дитячу обласну лікарню м. Миколаєва.

/Files/images/novini/2016_god/sertse_do_sertsya/VHFK-iSvesI.jpg

Активно приймали участь в зборі коштів жителі міста. Ми дякуємо всім небайдужим, що внесли свій внесок у порятунок дитячих життів. Про результати акції кожен бажаючий може ознайомитись на офіційному сайті за посиланням http://sds.in.ua.

/Files/images/novini/2016_god/sertse_do_sertsya/x7NDimG6J34.jpg

Думаю, що це не остання наша допомога у вирішенні проблем з медичним устаткуванням. Надалі сподіваємося на співпрацю з організаторами акції. Бажаємо вам успіхів у всіх починаннях, адже ваша благородна справа несе велику користь людям.

Козлова Анна,
учениця групи 5а

Кiлькiсть переглядiв: 256