Обласний конкурс «Барвиста писанка»

2016-04-06

У березні – травні 2016 року проводиться ІV обласний конкурс-виставка«Барвиста писанка» з ініціативи Миколаївського обласного краєзнавчого музею.

/Files/images/novini/2016_god/barvista_pisanka/1.jpg

Мета конкурсу: національне виховання дітей та молоді крізь призму вивчення народних традицій, пов’язаних із святкуванням Великодня; розвиток духовності та піднесення творчої активності молоді, сприяння розвитку писанкарства в краї.

/Files/images/novini/2016_god/barvista_pisanka/2.jpg

Активну участь в обласному конкурсі – виставці «Барвиста писанка» взяли учні ліцею, які навчаються в гуртку декоративно – ужиткового напряму «Берегиня», керівник Н.І. Краюшкіна. Ніна Іванівна допомагає своїм вихованцям самоствердитися, підвищити свою самооцінку, виховує працьовитість, художній та естетичний смак.

/Files/images/novini/2016_god/barvista_pisanka/3.jpg

Учні ліцею представили творчі роботи: Тимофієва Тетяна «Пасхальне дерево» (в’язання гачком), Москаленко Юлія «Пасхальний настрій» (в’язання гачком), Букреєва Юлія «Святковий куліч» (в’язання гачком), Картюшова Ірина картину «Янгол охоронець» (вишивка бісером), які вражають своєю проникливістю та кропітким виконанням. Всі роботи оригінальні, фантазійні, креативні.

/Files/images/novini/2016_god/barvista_pisanka/5.jpg

Дуже приємно, що в наш час мистецтво є на скільки популярним і розвиненим. Та найголовніше те, що завжди були, є і будуть люди, які нестимуть його з собою крізь роки, передаючи творчі здібності наступним поколінням. Успіхів вам у цій кропіткій, творчій і важливій справі!

/Files/images/novini/2016_god/barvista_pisanka/4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 263