Продуктивний урок – орієнтир сучасного педагога

2016-02-19

17 лютого 2016 року в Миколаївському промисловому машинобудівному ліцеї відбулися щорічні обласні педагогічні читання педагогів ПТНЗ на тему «Продуктивний урок – орієнтир сучасного педагога».

У рамках обласних педагогічних читань організовано спільну роботу педагогічних працівників, які атестуються на обласному рівні, в секціях.

/Files/images/S1.jpg

Під час роботи секцій викладачі та майстри виробничого навчання обмінювались педагогічним досвідом в застосуванні ефективних прийомів і методів викладання навчальних дисциплін, на виставці професійні навчальні заклади продемонстрували методичні розробки, творчі роботи учнів та педагогів.

/Files/images/виставка.jpg

Кожен учасник у процесі обміну досвідом орієнтувався на зміст методичної проблеми, над вирішенням якої працює навчальний заклад, і представив власний підхід до навчальної діяльності відповідно до свого кредо в роботі. Старший викладач ліцею Брошевецька Т.С. презентувала досвід роботи з теми «Сучасні підходи до професійно-теоретичного навчання з професії «Кравець» за умов модульної системи".

/Files/images/Тая.jpg

Майстри виробничого навчання І категорії Самойленко В.Г. та Петриченко Н.І. ознайомили присутніх з особливостями використання дидактичних засобів на уроках виробничого навчання.

/Files/images/девчата.jpg

Виступи супроводжувалися візуальною демонстрацією (мультимедіа проектор, комп’ютер, схематичні роздаткові матеріали з узагальнення власних виступів).

Кiлькiсть переглядiв: 389