Концерт до Міжнародного дня інвалідів

2015-12-07

3 грудня в Миколаївському ліцеї сфери послуг відбувся концерт до Міжнародного дня інвалідів, який був пронизаний настроєм добра та милосердя. Важливо що участь у підготовці концерту брали учні ліцею з першого та другого курсу навчання, бо проблеми дітей із особливими потребами хвилювали всіх.

Святково була прибрана актова зала, в холі розгорнута виставка творчих робіт учнів з особливими потребами.

/Files/images/novini/2015_god/mjnarodniy_den_nvaldv/1.JPG/Files/images/novini/2015_god/mjnarodniy_den_nvaldv/3.JPG

З теплими словами вдячності до всіх звернувся директор ліцею Сергієнко Володимир Йосипович.

/Files/images/novini/2015_god/mjnarodniy_den_nvaldv/4.JPG

На концерт завітала Окунєва Ольга Анатоліївна - головний спеціаліст відділу координації діяльності вищої та професійно - технічної освіти департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації, щиро подякувала всім присутнім за співпрацю, побажала гарно провести час та поділилась «Рецептом щастя».

/Files/images/novini/2015_god/mjnarodniy_den_nvaldv/5.JPG

А далі глядачі побачили справжнє концертне шоу, де були різноманітні виступи вокалістів, танцюристів, гумористів, театру мод «Елегант». Особливим було те, що учні з інших ліцеїв та училищ також підготували цікаві номера, які гармонійно увійшли до програми концерту.

/Files/images/novini/2015_god/mjnarodniy_den_nvaldv/6 Гриценко Оксана Миколаївський професійний ліцей торгівлі та рестораннного сервісу.JPG/Files/images/novini/2015_god/mjnarodniy_den_nvaldv/7 Картюшова Ірина Миколаївський професійний ліцей сфери послуг.JPG/Files/images/novini/2015_god/mjnarodniy_den_nvaldv/8 Киреев Олександр Вище професійне училище 21.JPG/Files/images/novini/2015_god/mjnarodniy_den_nvaldv/9 Криницький Максим і Гаврик Олександр професійно - технічне училище 4.JPG/Files/images/novini/2015_god/mjnarodniy_den_nvaldv/10 Мішеніна Ірина професійно - технічне училище 4.JPG/Files/images/novini/2015_god/mjnarodniy_den_nvaldv/11 Латюк Микита професійно - технічне училище 4.JPG/Files/images/novini/2015_god/mjnarodniy_den_nvaldv/12 Халюк Татьяна Миколаївський професійний ліцей сфери послуг.JPG/Files/images/novini/2015_god/mjnarodniy_den_nvaldv/13 театр мод Елегант Миколаївське професійне училище технологій та дизайну.JPG

Прикрасою концерту став виступ випускника ліцею - Лебедича Олексія. Олексій розповів про своє життя, свої захоплення, прочитав свої улюблені вірші і підтвердив, що люди с особливими потребами – це сильні та талановиті особистості з великою жагою до життя.

/Files/images/novini/2015_god/mjnarodniy_den_nvaldv/14 Лебедич Олексій Миколаївський професійний ліцей сфери послуг.JPG

Виступ Лебедича Олексія Презентація

Виступи обдарованих, особливих, неповторних учнів розчулили глядачів на очах яких з’являлись сльози вдячності та захоплення.

Кiлькiсть переглядiв: 306