Акція «Європа без торгівлі людьми»

2015-10-21

18 жовтня 2015 року Всеукраїнська коаліція громадських організацій з протидії торгівлі людьми проводила акцію під гаслом «Європа без торгівлі людьми», приурочену до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми. В рамках Всеукраїнської акції одночасно пройдуть масові заходи в 17 обласних центрах України.

/Files/images/novini/2015_god/aktsya_vropa_bez_torgvl_lyudmi/IMG_8182.JPG

Захід реалізовувався спільно з Департаментом освіти науки та молоді та Департаментом соціального захисту населення Миколаївської ОДА, Миколаївським фондом «Любисток» за участю учнів та викладачів Миколаївського професійного ліцею сфери послуг. Проект реалізований завдяки підтримці Міжнародної організації з міграції (МОМ) України.

/Files/images/novini/2015_god/aktsya_vropa_bez_torgvl_lyudmi/IMG_8184.JPG

Захід спрямований на привернення уваги державних інститутів та населення до проблеми торгівлі людьми у регіонах. Україна є країною постачання, транзиту та стала країною призначення, випадки торгівлі людьми також зафіксовано в середині України. З 1991 року більше 120 тисяч українців стали жертвами торгівлі людьми , тому ця проблема хвилює наше суспільство.

/Files/images/novini/2015_god/aktsya_vropa_bez_torgvl_lyudmi/IMG_8196.JPG/Files/images/novini/2015_god/aktsya_vropa_bez_torgvl_lyudmi/IMG_8209.JPG

Акція пройшла в центрі міста Миколаєва, в Каштановому сквері. Під час неї волонтери роздавали листівки з пропагандою боротьби з торгівлею людьми.

Кiлькiсть переглядiв: 239