«Увага! Діти – на дорозі!»

2015-09-11

З метою активізації роботи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму на передодні та з початком нового навчального року департаментом освіти, науки та молоді облдержадміністрації спільно з органами Державної автомобільної інспекції УМВС України в Миколаївській області з 20 серпня по 20 вересня 2015 року проводиться Всеукраїнський рейд «Увага! Діти - на дорозі!».

Адміністрація, викладачі, майстри виробничого навчання та учні нашого ліцею завжди є активними учасниками рейду. Не став винятком і цей навчальний рік.

/Files/images/novini/2015_god/uvaga_dti__na_doroz/P1220497.JPG

09 вересня 2015 року на території Миколаївського професійного ліцею сфери послуг було проведено виховний захід з учнями ліцею на тему: «Єдиний урок з правил дорожнього руху, правил користування громадським транспортом». Мета: поглибити знання учнів з правил дорожнього руху; продовжити формування уяви ліцеїстів про безпеку дорожнього руху під час пересування по вулицям та дорогам; закріпити навички виконання основних правил руху з метою попередження дитячого травматизму.

/Files/images/novini/2015_god/uvaga_dti__na_doroz/P1220495.JPG

Дорієнко Володимир Миколайович, викладач ПДР, надав учням важливу інформацію з проблем запобігання травмування та загибелі дітей на дорогах, нагадав правила безпеки пішоходів, пасажирів та велосипедистів, наголосив на правильності поводження на проїжджій частині та обов’язковості у дотриманні правил Дорожнього руху. В кінці уроку учням продемонстрували цікавий пізнавальний відеофільм.

/Files/images/novini/2015_god/uvaga_dti__na_doroz/P1220496.JPG

Учні із захопленням включились у співбесіду, відповідали на запитання, слухали доречні поради і зробили відповідні висновки – обіцяли бути зразковими пішоходами, пасажирами та велосипедистами, завжди дотримуватись правил Дорожнього руху.

Цей урок стане ще однією сходинкою у підвищенні знань ПДР, сприятиме зниженню рівня дитячого дорожнього травматизму.

Кiлькiсть переглядiв: 233