Тренінг «Все починається з сім’ї» до Міжнародного дня сім’ї

2015-05-15

15 травня - найсімейніше свято нашого часу, що відзначається в системі Організації Об’єднаних Націй починаючи з 1994 року.

З нагоди даного свята практичним психологом Миник І.В. було проведено тренінг «Все починається з сім’ї», адже саме з сім'ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності, того, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

/Files/images/novini/2015_god/trenng_vse_pochinatsya_z_sm/новый коллаж 1.jpg

Під час тренінгу учні мали змогу поміркувати про те, що таке щасливий шлюб, який він ідеальний супутник життя, що таке сімейне щастя і чи дається воно у готовому вигляді.

Підсумок міркувань очевидний: запорукою особистого щастя багато хто вважає створення сім’ї, а сімейне щастя є результатом того, наскільки добре знають молоді люди закони сімейного будівництва та батьківства.

/Files/images/novini/2015_god/trenng_vse_pochinatsya_z_sm/новый коллаж.jpg

На завершальному етапі тренінгу учні створили колаж «Сім’я з точки зору сучасної молоді» та багато хто задумався над тим, у чому полягає цінність сім’ї та батьківства особисто для нього.

Кiлькiсть переглядiв: 323