Тиждень з охорони праці

2015-05-07

В Миколаївському професійному ліцеї сфери послуг з 20.04.2015 по 24.042015 проводився «Тиждень з охорони праці і безпеки життєдіяльності».

Мета тижня: привернення уваги суспільства, органів державної влади, роботодавців та громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам’яті осіб які загинули під час виконання службових обов’язків на виробництві, в Україні встановлено День охорони праці, який відмічається 28 квітня – у всесвітній день охорони праці. Під час проведення комплексних заходів особлива увага приділялась створенню здорових та безпечних умов праці на кожному робочому і навчальному місці. Проведена лекція для працівників ліцею на тему6 «Дотримання правил охорони праці та безпеки життєдіяльності учасниками навчально-виховного процесу».

23.04.2015 року проводився конкурс на кращий плакат з охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Переможці конкурсу отримали грамоти:

І місце – група 12а – майстер в/н Ковальчук Ю.В.,

ІІ місце – група 5-5а – майстер в/н Панченя Н.Ю.,

ІІІ місце – група 8 – майстер в/н Александрова О.В.

24.04.2015 року проводилась вікторина на кращого знавця з охорони праці і безпеки життєдіяльності на тему: «Бережи своє здоров’я» Кращі з кращих посіли такі місця: І місце – Мягченко Аліна (група 11) майстер в/н Александрова О.В., ІІ місце – Почапська Вікторія (група 8а) – майстер в/н Шиптей А.В. , ІІІ місце – Швед Анастасія (група 5) – майстер в/н Панченя Н.Ю.

/Files/images/novini/2015_god/tijden_z_ohoroni_prats/Буфер обмена01.jpg

Визначені переможці вікторини на кращого знавця з охорони праці та безпеки життєдіяльності отримали грамоти.

/Files/images/novini/2015_god/tijden_z_ohoroni_prats/Буфер обмена02.jpg

В виробничих групах проведені бесіди на тему: «Здоровим бути – модно».

Аналіз проведеного тижня свідчить, що учні і співробітники в цілому освоїли необхідні знання з охорони праці, пожежної безпеки, техніки безпеки і безпеки життєдіяльності, а також навички поведінки в умовах екстремальних ситуацій. Всі заплановані заходи проведені організовано, в установлені терміни і з дотриманням правил безпеки.

Кiлькiсть переглядiв: 214