Воїни - герої

2014-12-22

В честь Дня Збройних Сил України у військовому госпіталі відбувся концерт. За допомогою збору коштів усіх навчально-технічних закладів госпіталь одержав медичне обладнання в кардіологічне відділення. На концерт завітало дуже багато поважних людей. Участь у концерті взяв ансамбль «Гармонія» з піснею «Моя рідна земля», хореографічні постановки « Квітка душа», «Воспоминание» , «Іспанія», «Індія», але найбільше враження справила учениця професійного ліцею з віршем «Жди меня». Цей вірш настільки торкнув душу, що у всіх на очах виступили сльози. Після закінчення концерту нам дозволили завітати в палати, подякувати нашим героям та подарували обереги, листи які ми зробили своїми руками. Заходивши до палат нам було дуже важко тому що в кожній були молоді чоловіки саме чоловіки, а не хлопці, тому що в їх очах не було страху, а відчувалась тільки мужність та відвага. Усі ці молоді люди борються за мирне небо над нашою землею.

/Files/images/novini/zustrch_z_vonami_ato/Буфер обмена04.jpg

Ми з великою радістю дякували нашим героям, багато учнів професійно-технічних навчальних закладів подарували частиночку себе: побажання, листи та обереги.

Скурчанська Катерина учениця 5групи

/Files/images/novini/zustrch_z_vonami_ato/Буфер обмена05.jpg/Files/images/novini/zustrch_z_vonami_ato/Буфер обмена06.jpg/Files/images/novini/zustrch_z_vonami_ato/Буфер обмена07.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 233