Надзвичайні ситуації – це об’єктивна реальність нашого життя

2014-11-17

Надзвичайні ситуації – це об’єктивна реальність нашого життя. З подальшим розвитком цивілізації вірогідність виникнення надзвичайних ситуацій зростає.

/Files/images/novini/nadzvichayn_situats/1.jpg

З метою недопущення чи усунення наслідків надзвичайних ситуацій у житті та з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді 6 листопада 2014 року проводилась олімпіада за напрямом «Безпека життєдіяльності» серед учнів загальноосвітніх шкіл та професійно-технічних закладів Миколаївської області.

Захід було проведено на базі Національного аграрного університету. Організатори вирішили провести олімпіаду в цікавій новітній формі. Першим пунктом – було звернення до учасників та спостерігачів від головних організаторів. Потім, після оголошення правил та пояснення запитань, учні приступили до виконання тестових завдань.

/Files/images/novini/nadzvichayn_situats/3.jpg/Files/images/novini/nadzvichayn_situats/5.jpg

Цілий день вони знаходились на базі Національного аграрного університету, та захищали честь нашого ліцею. За словами дівчат, конкуренція була сильною, але взявши себе в руки та зібравши всі знання з теми «Безпека життєдіяльності» в купу, вони отримали зазначені нагороди.

Нагорода II ступеня (Бутова Альона група 1), III ступеня (Кондратенко Світлана група 1), а також грамоту за оригінальне вирішення практичного запитання (Яровікова Любов група 9 а).

/Files/images/novini/nadzvichayn_situats/2.jpg/Files/images/novini/nadzvichayn_situats/4.jpg

Організатори дуже відповідально поставились до проведення олімпіади, учням дуже сподобався святковий концерт, проведений в честь завершення олімпіади.

Це всього лиш один із прикладів, де учні нашого Миколаївського професійного ліцею приймаючи участь в різних конкурсах, спортивних та інтелектуальних заходах займають призові місця.

Кiлькiсть переглядiв: 210