Акція «Лети, голубко!»

2014-09-24

Кожного року в усіх куточках Землі проходять заходи, присвячені Дню миру, які привертають увагу до різнобічної роботи в підтримку миру і для того, щоб спонукати окремих людей, групи та громади на всій планеті до осмислення проблем миру, обміну інформацією та практичним досвідом діяльності по його досягненню. Такі заходи налічують тисячі учасників, вражають своєю різноманітністю та масштабністю. У цей день організовують концерти, форуми, акції та конкурси.

У рамках Всеукраїнської освітньої кампанії «Голуб миру» 22 вересня у Миколаївському професійному ліцеї сфери послуг пройшла акція «Лети, голубко!».

Учні та педагогічний колектив ліцею висловили думку, що ж таке «мир» у їх розумінні. Учасники акції створили «паперові голубки» - листи, де написали найтепліші слова, побажання, пропозиції щодо збереження миру.

/Files/images/novini/leti_golubko/Буфер обмена01.jpg/Files/images/novini/leti_golubko/Буфер обмена02.jpg/Files/images/novini/leti_golubko/Буфер обмена03.jpg/Files/images/novini/leti_golubko/Буфер обмена04.jpg/Files/images/novini/leti_golubko/Буфер обмена05.jpg/Files/images/novini/leti_golubko/Буфер обмена06.jpg

Усі листи, що були написані протягом дня були зібрані в єдине побажання людству щодо збереження миру, толерантності, дотримання принципів гуманності, свободи, добра і поваги…і голубки полетіли назустріч своїм адресатам… «Лети, голубко! Нехай буде мирним небо над головою!».

/Files/images/novini/leti_golubko/Буфер обмена07.jpg/Files/images/novini/leti_golubko/Буфер обмена09.jpg/Files/images/novini/leti_golubko/Буфер обмена08.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 242