1 вересня - День Знань!

2013-09-05

Навчальний рік у Миколаївському професійному ліцеї сфери послуг розпочався переглядом Всеукраїнського телевізійного уроку , присвяченого 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка. Під час уроку учні поповнили свої знання про постать Великого Кобзаря, актуальність його творчості, узагальнили свої знання з історії та культури українського народу, його традицій, звичаїв і обрядів. Крім того мали змогу зустрітися з миколаївським письменником, членом НСПУ, журналістом, Лауреатом премії ім. М. Аркаса – Марущак Вірою Іванівною, яка звернула увагу учнів на перебування Шевченка Т.Г. на миколаївській землі.

На святкову лінійку з нагоди Дня знань у Миколаївському професійному ліцеї сфери послуг зібралася уся учнівська родина: учні, батьки, педагогічний колектив, почесні гості. Святково прибране подвір’я ліцею, багато квітів, музика, посмішки.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор ліцею В.Й Сергієнко, який розповів про досягнення навчального закладу і про плани на навчальний рік, побажав успіхів у здобутті обраної професії. Кращим педагогам, ветеранам праці, учням були вручені грамоти та цінні подарунки.

Гарні побажання в навчанні почули учні від запрошених гостей, які були першими учнями ліцею, а саме: Загорулько Л. Г. – головний інженер фірми «Євіс», Шульгіна Т. Ф. – голова обкому профспілки легкої промисловості, Сова Н.С. – інженер з охорони праці МПЛСП. Родзинкою лінійки стала демонстрація колекції одягу та зачісок виготовлені власноруч учнями ІІ курсу.

Кiлькiсть переглядiв: 194