Виставка творчих робіт учнів ліцею

2014-06-11

Протягом травня 2014 року в ліцеї проходила виставка творчих робіт учнів, яка проводилася з метою підтримки талантів, розвитку творчих здібностей, кмітливості, підвищення рівня художньо – естетичного виховання учнівської молоді.

/Files/photogallery/861/P1170883.JPG

Талановиті учні ліцею та вихованці гуртків «Берегиня» (керівник Краюшкіна Н.І.), «Ардеко»( керівник Шульська М.В.) демонстрували творчі здобутки, які вражають своєю проникливістю, різноманіттям технік, кропітким виконанням.

/Files/photogallery/861/P1170889.JPG

На виставці були представлені експонати різних напрямів: картини та прикраси з бісеру, вишивки, в’язані вироби, серветки, малюнки виконанні різними техніками, саморобні ляльки, квіти та інше. Прекрасні роботи наповнили кабінет щирістю, теплом, приємними поглядами і усмішками гостей. Жоден шедевр не залишився без уваги.

/Files/photogallery/861/P1170894.JPG

Розкривати красу своєї душі, творити прекрасне і надихати інших – ось мета цих надзвичайно творчих учнів. Кожного учня , хто брав активну участь в виставці нагородили грошовими преміями, які вручила голова профкому Краюшкіна Н.І.

/Files/photogallery/861/P1170881.JPG

Після виставки залишились приємні враження і теплі спогади. Дуже приємно, що в наш час мистецтво є на скільки популярним і розвиненим. Та найголовніше те, що завжди були, є і будуть люди, які нестимуть його з собою крізь роки, передаючи творчі здібності наступним поколінням. Успіхів вам у цій кропіткій, творчій і важливій справі!

Переглянути усі зображення в галереї

Кiлькiсть переглядiв: 256