«УчКа» – у числі кращих

2010-10-21

Близькосотні юних кореспондентів та юнкорівських медіа були запрошені на урочистенагородження переможців ХІІІ Національного конкурсу шкільних газет. Творчідоробки майбутніх журналістів України, представлені на оцінку професійногожурі, налічували 2500 газет, теле-, радіо- та фоторепортажівз усіх областей.

/Files/photogallery/Учка.jpg

Національнийконкурс шкільних газет – найважливіша подія шкільного друку для молодогопокоління майстрів гострого пера. Сотні друкованих, електронних шкільних,класних газет, а також газет ПТНЗ змагалися за титул найкращої.

Одним із лауреатів конкурсу стала газета Миколаївського професійного ліцею сферипослуг «УчКа». Незважаючи на те, що рішення про участь у конкурсі було прийнятеза кілька місяців до закінчення терміну подання заявок, газета «УчКа»представила наш ліцей на належному рівні. Участь у такому престижному конкурсіпідштовхнула нас до вдосконалення нашого видання. Газета стала випускатись удвох кольорах. Матеріали знайшли своє місце у рубриках «Знай наших!», «Учнівськесамоврядування», «Територія творчості», «Планета позитиву», «Молодіжнийпростір». Вісник набув тематичного розмаїття, став цікавішим для молодогочитача.

Намою думку, подібні конкурси вкрай необхідні для сучасної молоді, тому що вонистимулюють нас не бути інертними та байдужими, а, навпаки, займати активнугромадську позицію, розвивати свій творчий потенціал, бути корисним для суспільства.

Кремняк Анастасія (гр. 11), редактор газети "УчКа"

Редакторгазети «УчКа»
Кiлькiсть переглядiв: 221