Тиждень професії «Оператор комп’ютерного набору. Секретар керівника»

2014-06-02

Першими провели тиждень учні та майстри в/н з професії «Оператор комп’ютерного набору». Майбутні оператори ПК творчо презентували професію «Оператора комп’ютерного набору» у формі художніх постановок, віршів та гуморесок.

/Files/images/novini/tijden_operator/Буфер обмена01.jpg

Для конкурсу професійної майстерності «Галерея творчих робіт» учням були надані робочі матеріали, до складу яких входять графічні зображення та текстова інформація про працівника підприємства. Учасники, використовуючи наданий матеріал, створили візитку з відповідним змістом. Демонстрація та перевірка робіт відбувалась у вигляді виставкової галереї творчих робіт. Учасники виводили на екран результати робіт. Члени журі «прогулюючись» по галереї переглядали роботи, порівнювали їх, виставляли бали, керуючись заздалегідь складеними критеріями оцінювання. За результатами оцінювання журі визначили переможницю – Говоруху Юліану, ученицю 4 групи.

/Files/images/novini/tijden_operator/Буфер обмена02.jpg

Глибокі знання з предметів теоретичної підготовки продемонстрували учасники конкурсу захисту знань, який проходив у вигляді брейн-рингу.

Весело й цікаво пройшли конкурси «Підключи та збери», «Віриш не віриш», «Збери клавіатуру». А в конкурсі «Все навпаки» учасники позмагалися в ерудиції, «переводячи» комп’ютерні словосполучення у відповідні антоніми.

Не сумували й глядачі, під час самостійних робіт конкурсантів вболівальники перевірили свої знання інформатики, розгадуючи комп’ютерний сканворд.

/Files/images/novini/tijden_operator/Буфер обмена04.jpg

Активну участь в тижні професій брали викладачі та майстри виробничого навчання з професії оператор комп’ютерного набору. Викладач Данішевська І.О., майстри Тарасенко Я.О., Римар Р.В. на виставці методичних розробок уроків продемонстрували високоякісні розробки, методично правильно складене комплексно-методичне забезпечення до уроків.

/Files/images/novini/tijden_operator/Буфер обмена03.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 330