Тиждень з охорони праці

2014-05-06

В ліцеї сфери послуг з 21.04.2014 по 25.04.2014р. проходив тиждень з охорони праці. Мета тижня: запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам’яті осіб які загинули під час виконання службових обов’язків на виробництві.

Цікавим і корисним заходом тижня була вікторина на кращого знавця з охорони праці та безпеки життєдіяльності, яка проводилась 22.04.2014р. У вікторині приймали участь групи: 4-4а (оператор комп’ютерного набору), 5-5а (адміністратор, агент з організації туризму), 10-10а (кравець), 13-13а, 14-14а, 7-7а (перукар (перукар-модельєр). Візажист).

Відповідальні за проведення конкурсу інженер з охорони праці – Нураєва Г.І. та викладач з охорони праці – Брошевецька Т.С. підготували для учасників вікторини тестові завдання та проблемні ситуації, пов’язані з технікою безпеки та охороною праці на виробництві. Кожен учасник отримав окреме завдання. Під час вікторини учні продемонстрували не лише відмінні знання, а й нестандартні способи вирішення проблемних ситуацій.

Кращі з кращих посіли такі місця:

І місце -Головач Альона (гр.. 10а) - майстер в/н Петриченко Н.І.

ІІ місце - Ніколюк Марина (гр.. 5) - майстер в/н Панченя Н.Ю.

ІІІ місце - Чаленко Валерія (гр.. 13а) - майстер в/н Магдіна І.В.

/Files/images/novini/tijden_z_ohoroni_prats/888.JPG

Під час тижня учні різних професій брали участь у конкурсі на кращий плакат з охорони праці та безпеки життєдіяльності. Найкращими визначили плакати Білоусової Ірини (гр.. 9-А, майстер в/н Федоренко Н.Л.) – І місце, Кириченко Катерини (гр.. 14-А, майстер Шиптей Г.В.) – ІІ місце, Петросян Мері (гр. 13, майстер в/н Бєльська В.М.). – ІІІ місце.

Для педагогічних працівників ліцею на інструктивно-методичній нараді інженер з охорони праці Нураєва Г.І. провела лекцію на тему «Дотримання правил охорони праці та безпеки життєдіяльності учасниками навчально-виховного процесу».

/Files/images/novini/tijden_z_ohoroni_prats/206.jpg

Протягом тижня з охорони праці перевірено наявність та дотримання інструкцій з охорони праці та безпеки життєдіяльності на всіх ділянках роботи і навчання.

Інженер з охорони праці Нураєва Г.І.


Кiлькiсть переглядiв: 322