Білі голуби над Миколаєвом

2014-05-05

До 70 – річчя визволення міста Миколаєва та Миколаївської області від німецько-фашистських загарбників в ліцеї відбулась екскурсія з елементами флеш-мобу «Білі голуби над Миколаєвом». Екскурсія проводилась з метою ознайомлення учнів з героїчними сторінками Великої вітчизняної війни в нашому місті, з долями героїв - визволителів; формування почуттів патріотизму, гордості за своїх співвітчизників; виховання любові до рідного краю та своєї Батьківщини.

/Files/photogallery/853/IMG_0341.jpg

Авторами – розробниками, екскурсоводами стали учні груп 5-5а з професії «Агент з організації туризму» під керівництвом майстра виробничого навчання Панчені Н.Ю., учасниками - старший майстер, майстри виробничого навчання ліцею та учні груп 10-10а з професії «Кравець».

/Files/photogallery/853/IMG_0374.jpg

Під час екскурсії учні ознайомились з історичними пам‘ятками Великої вітчизняної війни: з пам’ятником воїнам танкістам-визволителям, зі старим портовим елеватором, з бюстом В.О.Лягіна,з меморіальним комплексом воїнам - визволителям. Учні – екскурсоводи розповіли про історичне значення кожного об’єкту, демонструючи малюнки та фотографії, кожне місто пам’яті вшанували хвилиною мовчання, покладанням квітів, і в знак миру символічно запустили білих голубів.

Кiлькiсть переглядiв: 194